Tempen virker litt høy, så hvis du har et rom der det er rundt 18 gr så vil du få øl med en litt renere smak, som er mindre påvirket av gjæringsbiprodukter. Uansett, så blir det vel øl, skjønt man ikke kan forvente at dette kommer til å smake som en Corona (da brygget ditt bl a er overgjæret)
La det gjerne stå i primær gjæringskar i 2 uker, så vil det nok være ferdiggjæret .
Vel, det er i tidligere gjæringsstadia at disse biprodukter dannes. Du kan jo prøve, men siden det er hovedgjæring så vil vel selve brygget generere såpass mye energi og varme at det uansett vil holde en forholdsvis høy temperatur. Uansett: gjør et forsøk :yes:
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.