Hei
Jeg bomma på og, endte på 1060 istedet for 1048- Pleier normalt treffe rimelig greit, men denne gang mesket jeg over natta og jeg brukte en annen kverningsgrad. Glemte å måle før kok. Nå er den i gjøringskaret, men er det mulig å tilsette vann, når bør jeg i såfall gjøre dette? Det er en pils jeg brygger..
Jeg tenkte egentlig å koke vann, deretter avkjøle det og tilsette i ett cornyfat, deretter med lukket overføring til fermzillaen min, dette for å unngå splæshing når jeg hiver vannet oppi. Hva tror dere?
Jeg bomma på og, endte på 1060 istedet for 1048- Pleier normalt treffe rimelig greit, men denne gang mesket jeg over natta og jeg brukte en annen kverningsgrad. Glemte å måle før kok. Nå er den i gjøringskaret, men er det mulig å tilsette vann, når bør jeg i såfall gjøre dette? Det er en pils jeg brygger..
Jeg tenkte egentlig å koke vann, deretter avkjøle det og tilsette i ett cornyfat, deretter med lukket overføring til fermzillaen min, dette for å unngå splæshing når jeg hiver vannet oppi. Hva tror dere?