Hei
Jeg er helt i startfasen i bryggekarrieren, og har bare to ekstraktbygg på samvittigheten sålangt. Skal prøve meg med malt neste gang. Jeg er lysten på å prøve en pils eller lager-variant. Men har sålangt bare "erfaring" med alegjær. Derfor lurer jeg litt på om noen kunne dele noen tips om gjæringen med lager?
* temperaturer?
* tid i gjæringskar?
* tid til modning og karbonering?
Alle tips mottas med stor takk
mvh Sturla
Jeg er helt i startfasen i bryggekarrieren, og har bare to ekstraktbygg på samvittigheten sålangt. Skal prøve meg med malt neste gang. Jeg er lysten på å prøve en pils eller lager-variant. Men har sålangt bare "erfaring" med alegjær. Derfor lurer jeg litt på om noen kunne dele noen tips om gjæringen med lager?
* temperaturer?
* tid i gjæringskar?
* tid til modning og karbonering?
Alle tips mottas med stor takk
mvh Sturla