Du kan bruke Cara-red (opp til 15 %..?). Men du kan også prøve på røde frukt: bringebær/ kirsebær / (jordbær??) fruktøl har ofte en veldig lys-rød farge.
EDIT øl til fruktøl er ofte et hveteøl (f.e. 50% pils og 50% hvetemalt). How to Brew beskriver det rimelig nøyaktig hvordan du kan brygge med frukt i øl
Mulig jeg husker feil, men så vidt jeg vet ble det ikke brukt rødbeter i RH, men derimot i et eget øl som ikke er lansert ennå. En variant av Pale Ale.
Heller ovenforstående enn å bruke matkulør, for det kan inneholde stoffer som gjør at skummet oppfører seg 'rart'. Det danske øl 'Red Eric' inneholder også en form for kulør, men vet ikke hvilken type.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.