Hei,
Jeg har fremstil en opskrift på en tjekkisk pilsner.
OG: 1047
FG: 1038
BG: 1011
Pilsner malt
Munich malt
Cara pils mat
Saaz humle
Mesking
65C i 60 min
Gjær: 2124 Bohemian Lager
Temperatur 11-13 grader celsius.
Spørgsmål
* Hvor længe skal jeg gjære den?
* Bør den lagres?
* Tåler den gjærring under 10 grader celsius?
Mit kjølskab kan gå over 7-8 grader, så håber det går bra.
Jeg har fremstil en opskrift på en tjekkisk pilsner.
OG: 1047
FG: 1038
BG: 1011
Pilsner malt
Munich malt
Cara pils mat
Saaz humle
Mesking
65C i 60 min
Gjær: 2124 Bohemian Lager
Temperatur 11-13 grader celsius.
Spørgsmål
* Hvor længe skal jeg gjære den?
* Bør den lagres?
* Tåler den gjærring under 10 grader celsius?
Mit kjølskab kan gå over 7-8 grader, så håber det går bra.