Hadde egentlig tenkt en ny runde med Wyeast 1318. Men jeg ser den er utsolgt hos Bryggselv, Bryggeland og Petit, noen andre?
Hvilke andre typiske topphøstere kan jeg velge?
Vet ikke helt hvilken tråd dette hører hjemme i men jeg prøver her.
Topphøstet wlp 400 som jeg brukte i dag. Høstet det på mandag tror jeg.
OG var 1,061 og tempen var 18 grader. Litt over to dl gjær som mr Malty ville ha det til.
Kok var ferdig 1705 og så brukte jeg litt tid på tapping i gjennom kjøleren og risting og styring.
Kl 2130 var jeg ute i garasjen for å hente noe og da så jeg det var blås i belgen allerede?
Var ikke dette noe virilt eller er det vanlig?
Hadde egentlig tenkt en ny runde med Wyeast 1318. Men jeg ser den er utsolgt hos Bryggselv, Bryggeland og Petit, noen andre?
Hvilke andre typiske topphøstere kan jeg velge?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.