Hei,
Har to 20L batcher stående (Amarillo+Mandarina og Galaxy+Mandarina), som begge skal tørrhumles. Har prøvd etter beste velgående å lese meg opp på humler og karakteristikker, men:
Har Amarillo, Galaxy og Cascade i hus, og tenkte å bruke én humle i hver batch. Med f.eks 50g tørrhumling, hvilket utslag vil de forskjellige humlene gi? Er det evt en humle jeg istedet burde tørrhumlet med mtp hva jeg har brukt under kokingen?
Håper og venter spent på lærerike svar!
Har to 20L batcher stående (Amarillo+Mandarina og Galaxy+Mandarina), som begge skal tørrhumles. Har prøvd etter beste velgående å lese meg opp på humler og karakteristikker, men:
Har Amarillo, Galaxy og Cascade i hus, og tenkte å bruke én humle i hver batch. Med f.eks 50g tørrhumling, hvilket utslag vil de forskjellige humlene gi? Er det evt en humle jeg istedet burde tørrhumlet med mtp hva jeg har brukt under kokingen?
Håper og venter spent på lærerike svar!