Hei. Jeg har brygget i flere år, men når det gjelder IPA, gjerne en double IPA synes jeg at jeg mangler den gode humlesmaken/aromaen. Jeg tørrhumler i ca 5 dager og bruker humleposer. Bør jeg kutte ut humleposene? Hvordan unngår jeg da å få humlerester i øllet?
Hei. Jeg har brygget i flere år, men når det gjelder IPA, gjerne en double IPA synes jeg at jeg mangler den gode humlesmaken/aromaen. Jeg tørrhumler i ca 5 dager og bruker humleposer. Bør jeg kutte ut humleposene? Hvordan unngår jeg da å få humlerester i øllet?
Jeg hiver humla oppi, og så bruker jeg humleposen på en litt annen måte: Jeg binder den rundt enden på slangen når jeg tapper over til blandekaret før jeg flasker. Den fanger opp humlerestene.
Litt usikker, men jeg tror det kan være et poeng å tørrhumle litt under romstemperatur. 18?
Hei. Jeg har brygget i flere år, men når det gjelder IPA, gjerne en double IPA synes jeg at jeg mangler den gode humlesmaken/aromaen. Jeg tørrhumler i ca 5 dager og bruker humleposer. Bør jeg kutte ut humleposene? Hvordan unngår jeg da å få humlerester i øllet?
Hei. Jeg har brygget i flere år, men når det gjelder IPA, gjerne en double IPA synes jeg at jeg mangler den gode humlesmaken/aromaen. Jeg tørrhumler i ca 5 dager og bruker humleposer. Bør jeg kutte ut humleposene? Hvordan unngår jeg da å få humlerester i øllet?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.