Hei,
Fikk med råvarer da jeg kjøpte Bratberg 35 kjelen min på en lager.
Fikk desverre ikke med en grei guide og jeg har aldri brygget en tilsvarende.
6 kg knust lys lager malt (står på sekken, blanding?)
200g Hallertrau Mittelfruh tørket blomst 5,2% alfa
11,5g saflager s-23 dry lager yeast.
Trenger egentlig litt tips på steg i mesking, tid og mengde humle og gjæring.
Fikk med råvarer da jeg kjøpte Bratberg 35 kjelen min på en lager.
Fikk desverre ikke med en grei guide og jeg har aldri brygget en tilsvarende.
6 kg knust lys lager malt (står på sekken, blanding?)
200g Hallertrau Mittelfruh tørket blomst 5,2% alfa
11,5g saflager s-23 dry lager yeast.
Trenger egentlig litt tips på steg i mesking, tid og mengde humle og gjæring.