Trenger en prosedyre for en lager

Hei,

Fikk med råvarer da jeg kjøpte Bratberg 35 kjelen min på en lager.
Fikk desverre ikke med en grei guide og jeg har aldri brygget en tilsvarende.

6 kg knust lys lager malt (står på sekken, blanding?)
200g Hallertrau Mittelfruh tørket blomst 5,2% alfa
11,5g saflager s-23 dry lager yeast.

Trenger egentlig litt tips på steg i mesking, tid og mengde humle og gjæring.
 
Denne ville jeg mesket på 66 grader i 80 minutter, Koketid 90 minutter. Humlen ville jeg delt slik: 60 gram 60 min. , 70 gram 20 min. og 70 gram 5 min. Dette vil gi en lettdrikkelig lager med bra aroma. Gjæres på 10 grader i 3 uker. Er drikkanes etter 6-8 uker kaldt lagret.  ;D
 
Burde du ikke hatt ei pakke til med tørrgjær.
Sjekk MrMalty. Nå vet ikke jeg volum og OG du er ute etter, 20 liter med OG 1.050 krever 2 pakker.
 
Nei. Ikke bruk noen av de. Det er ale gjær.
Du får la det stå til, og håpe at det holder.
 
Tilbake
Topp