Trenger hjelp: Innvendig diameter på CO2 kobling

Heisann. Jeg sitter på jobben og tegner et adapter som lar meg bruke paintballflasker på standard gassregulator, og mangler innvendig diameter på den stussen som kommer ut av ventilen/kranen på en CO2 flaske. Er det noen av dere som har dette i hodet, alternativt kan måle for meg?

Mvh
Asle
 
Takk Gustav, da er jeg i mål.

Krille: gledesdreper! Jeg har brukt adskillig mer tid en hva man får for 16 daler, og jeg har foreløpig bare en tegning (ganske proff sådan, but still...) og en avtale med verksmesteren om å lage delen... Kanskje jeg helelr skulle kjøpt maken til din og en passende regulator...
 
Hvis du setter planen med paintballadapter til europeisk regulator ut i livet Asle, så er Carl og jeg interessert i 1 hver, hvis det lar seg gjøre :)
 
EspenL skrev:
Krille: Hvor mye betalte du i porto?
Eg kjøpte adapteren for over et år siden, og betalte nesten ingenting i frakt. Problemet er at den selgeren ikke lengre tilbyr dette produktet. Ser at den eneste selgeren på Ebay som sender til Norge, har dyr frakt. Kanskje man kan spørre noen av de andre selgerne på Ebay om de er villige til å sende til Norge?

Ellers, så er produktet å oppdrive hos amerikanske bryggebutikker. F.eks:
http://www.homebrewing.org/The-Adapter-CO₂-regulator-to-Paintball-Tank-Adapter_p_1122.html
http://www.homebrewstuff.com

http://www.homebrewery.com    (se nr KG402)

http://www.rebelbrewer.com/shopping...r-%2d-Paintball-Tank-Regulator-Coupling.html
Edit: To av webshoppene tillot ikke å linke direkte til produktet, så her må man bla seg frem. Kan også informere om at denne adapteren passer med pin-ventil. Så man skrur først adapter til regulator, deretter til paintball-tanken.
 
Tilbake
Topp