Ny i gamet og skal til på første batch.. Kjøpte APA allgraintsett for første forsøk, og lurer nå på hvordan jeg bør karbonere dette.
Skal ha ølet på fat, og lurer på om jeg kan karbonere med CO₂ eller om jeg bør tilsette sukker på fatet?
Hvordan vil dette påvirke resultatet? (blir det mye forskjell i smak og alkoholprosent?)
Noe/hva som bør/kan tilsettes ved brygging hvis en skal tvangskarbonere settet beregnet på naturlig karbonering?
enkleste er og beste blir vel kanskje å karbonere naturlig på dette for heller følge planen med tvangskarbonering nestegang når jeg følger oppskrift....
1. naturlig karbonereng
2. tvangskarbonering
3. endring av sett for så tvangskarbonere?
Skal ha ølet på fat, og lurer på om jeg kan karbonere med CO₂ eller om jeg bør tilsette sukker på fatet?
Hvordan vil dette påvirke resultatet? (blir det mye forskjell i smak og alkoholprosent?)
Noe/hva som bør/kan tilsettes ved brygging hvis en skal tvangskarbonere settet beregnet på naturlig karbonering?
enkleste er og beste blir vel kanskje å karbonere naturlig på dette for heller følge planen med tvangskarbonering nestegang når jeg følger oppskrift....
1. naturlig karbonereng
2. tvangskarbonering
3. endring av sett for så tvangskarbonere?