By the way ...
Om noen av dere med mer peil enn meg som smakte på bitteren vår har ideer rundt hvorfor den ble så syrlig, tas de imot med takk. Noen nevnte gjæren (SafAle S-04). Har aldri brukt den før, så jeg aner ikke hva den smaker.
Oppskriften:
3,60 kg Pilsner (2 Row) Bel (3,9 EBC) Grain 1 83,7 %
0,70 kg Carahell (Weyermann) (25,6 EBC) Grain 2 16,3 %
40,00 g Tettnang [4,10 %] - Boil 60,0 min Hop 3 20,0 IBUs
40,00 g Tettnang [4,10 %] - Boil 30,0 min Hop 4 15,4 IBUs
20,00 g Tettnang [4,10 %] - Boil 15,0 min Hop 5 5,0 IBUs
15,00 g Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 6 -
1,0 pkg SafAle English Ale (DCL/Fermentis #S-04) [23,66 ml] Yeast 7 -
(Den irske mosen var sannelig mye verdt.
)