1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Uformelt Kretsmesterskap i hjemmebrygging i Oslo

En tråd i 'Regionalt forum' startet av Bård, 11 Okt 2011.

  1. Bård

    Bård
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Gamlebyen, Oslo
    Jeg ville tatt den med. Folk i Gamlebyen har kanskje akkurat de rette smaksløkene for dette brygget. Ikke kast!

    Husk det er PF OG Dommerkonk.
     
  2. Landmåleren

    Landmåleren
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Drøbak
    He he he jeg må le, en må nok vandre gatelangs for å sette pris på denne -  vandre lenge og langt!  Jeg testa nettopp en flaske til og tok en god slurk - konklusjonen er nok en gang at denne ikke er å redde. Jeg er ganske overbevist at selv ikke måneders lagrig fikser biffen.  Finnes det en PF for verste vare så stiller nok denne sterkt. Uansett så blir det så jeg tar med noe annet som smaker litt mer humant.
     
  3. Nidveg

    Nidveg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Du kan jo prøve å blande den med en ny svakere øl med mer smak, så kommer det noe godt ut av det? For lite smak er bedre enn usmak!
     
  4. Bård

    Bård
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Gamlebyen, Oslo
    Ja, eller ha alt på et fat og tørrhumle det..
     
  5. Landmåleren

    Landmåleren
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Drøbak
    Etter gode råd så våger jeg meg på tørrhumling for det har jeg aldri prøvd før. Spennende...
     
  6. Bård

    Bård
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Gamlebyen, Oslo
    La det stå stuevarmt, så 1. karboneringssukkertet får gjæret helt ut, og 2.smaken fra humla får komme godt ut i ølet!
     
  7. Nidveg

    Nidveg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    For å avslutte avsporingen: Ha i bakhodet at tørrhumling ikke vil tilsette noe særlig smak, kun aroma.
     
  8. Bård

    Bård
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Gamlebyen, Oslo
    Litt smak blir det jo også, men dersom man ønsker det, kan man seff trekke litt te på litt humle og tilsette det også..

    Prøvde forresten å  trekke litt te på min 17.9% AA columbusblomster i sted. Vannet bare såvidt berørte humlen. Bittert? Jepp. Trenger ikke 60 min kok den der gitt!
     
  9. eirikhm

    eirikhm
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Jeg har en sidekick forresten, og muligens enda et brygg. Første er bankers, men det andre brygget er jeg ikke helt fornøyd med.
     
  10. Bård

    Bård
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Gamlebyen, Oslo
    Ta det med uansett. Når klokka runder åtte er det spådd at de kritiske røster blir overdøvet av de øltørstes..
     
  11. gustavf

    gustavf
    Expand Collapse
    Sentralstyre

    Når på kvelden begynner egentlig arrangementet?
     
  12. Bård

    Bård
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Gamlebyen, Oslo
    dørene åpner kl 18.00 for publikum. Jeg tenker at det kan være fornuftig for deltagerene å møte rundt kl 16.00.
     
  13. olavgn

    olavgn
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Usjda, jeg slutter på jobb 18:00. Får evt. få Magnus til å ordne det praktiske. Var det så at det gikk an å komme med ting kvelden før eller på morgenen?
     
  14. Bård

    Bård
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Gamlebyen, Oslo
    Jepp. Det fikser vi. Pm på vei..:)
     
  15. AxelH

    AxelH
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Oslo
    Nope, vi stiller med to brygg. PND på 19 liter og Bitte på 16 liter. Gleder oss.
    Et spørsmål, skal vi være inne i selve huset eller ute i "bakhagen " der?

    Axel
     
  16. Bård

    Bård
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Gamlebyen, Oslo
    Inne i huset, OG (dersom lykken står oss bi) ute. Vi mangler ca 100m2 presenning til å dekke til atriet. Har en enorm byggvarmer (20 kw?) som skal lage t-skjorteføre under presenningen. Så bare si fra om dere kjenner noen som kjenner noen som sitter på noen store pressenninger vi kan låne.
     
  17. Dahlberg

    Dahlberg
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Bor i Florø
    Jeg stiller med to brygg på 18-19 liter på flasker.

    Hvor tidlig kan vi levere flaskene på lørdag? Var intr i å slippe å bære, så kjører bortom fra Tøyen så tidlig som mulig.

    Edit: den der Tapatalk-app'n er ikke alltid like stødig
     
  18. Bård

    Bård
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Gamlebyen, Oslo
    Er nok i gang der fra 10-11 tida tipper jeg..
     
  19. eirikhm

    eirikhm
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Okei. Jeg tar med to. Om noen kjører via Iladalen / Kiellands Plass på fredag / lørdag så rop ut. Har tatt bussen med et fat i hver hånd tidligere, og syns ikke det var så fryktelig artig.
     
  20. Bård

    Bård
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Gamlebyen, Oslo
    Det fikser vi. Jeg kjører nok mye rundt på fredagen. :)
     

Del denne siden