Hei folkens,
Jeg fikk CO₂ flasken min i posten i dag og gnir meg i hendene for å begynne med fat! Har et nytt og 3 brukte corny kegs. Det jeg lurte på var hvordan jeg skulle gå frem ved å fylle alle de fatene med øl, men bare bruke et fat til tapping? Skal jeg karbonere ølet fullstendig og sette det til sides eller bare "bytte ut" oksygen med CO₂ og sette det til sides for å så karbonere det når det skal settes i bruk?
Har det noe å si om de fatene som ikke er i bruk enda blir stablet i garasjen? Der kan være noe temp. svingninge mtp vinter/sommer No er det aldri snakk om - grader da
Skal kjøre på med noen ales no før jeg skal produsere litt pils og andre godsaker og da trenger jeg boksfryseren min som ellers holder temperaturen på ølet mitt svært nøyaktig sånn jeg vil ha det :-D
Jeg fikk CO₂ flasken min i posten i dag og gnir meg i hendene for å begynne med fat! Har et nytt og 3 brukte corny kegs. Det jeg lurte på var hvordan jeg skulle gå frem ved å fylle alle de fatene med øl, men bare bruke et fat til tapping? Skal jeg karbonere ølet fullstendig og sette det til sides eller bare "bytte ut" oksygen med CO₂ og sette det til sides for å så karbonere det når det skal settes i bruk?
Har det noe å si om de fatene som ikke er i bruk enda blir stablet i garasjen? Der kan være noe temp. svingninge mtp vinter/sommer No er det aldri snakk om - grader da
Skal kjøre på med noen ales no før jeg skal produsere litt pils og andre godsaker og da trenger jeg boksfryseren min som ellers holder temperaturen på ølet mitt svært nøyaktig sånn jeg vil ha det :-D