My two cents
Metode 1: Du har så stor kjøleboks at det er plass til mer vann. Tilsett kokende vann for å øke temperaturen. Rør det godt inn. Erfaringstall eller vedvarende måling etter utrøring.
Metode 2: Tapp ut det du har, og ta en utmesk vha batch sparge vha riktig temperatur på vannet du tilsetter. Erfaringstall blir gjeldende her.
Metode 3: Lag deg en miniherms/rims med sirkulasjon og økt temperatursteg.
Jeg benyttet metode 2 før jeg hadde sirkulasjon med HERMS. Som Morten sier så har det ikke verdi å øke temp på vørter som allerede er frigjort. batchspargeutmesk <-word! vil gjøre jobben med å få ut restsukkeret. Om kjøleboks er liten må du forvente flere batch sparge. Etter egne målinger går det å strekke batch sparge til 3 ganger, selv på svake øltyper har OG på skyllevannet vært over 1020 (under 1020 og du risikerer usmak). 2 x batch sparge er etter mitt syn ideelt mht risiko for tanniner og tid/arbeid.
Start gjerne oppvarming på vørter du tapper ut med en gang for å spare tid for oppkok.