Utradisjonell Pale Ale (ønsker innspill)

Når jeg ser tittelen på tråden, vil jeg bare si : "kjør på slik du hadde den."

Jeg har brukt tysk som bitter og amerikansk som aroma i en Pale Ale med stort hell.
 
  • Like
Reaksjoner: KB
Når vi allerede er igang, noen som vil dele en saison oppskrift? Eller noe meninger om bruk av revet appelsinskall og koriander lagt til i saison? (Er jo de i WIT så de blir jo litt likt)
 
Denne ble ikke så gal (til 10 liter):

2.8 kg pilsnermalt
350 gr hvetemalt
350 gr lys münchnermalt

10 gr magnum ved 60
10 gr mittelfrüh ved 0
meske på 64 grader i 45 min , hevet den så til 68 i 20 min. Så utmesk.
koke i 90.

Brukte wlp566, tror jeg. OG 1.058 med no sparge

Appelsin og koriander? Hvis du liker det, hvorfor ikke? Split batch, så kan du variere:).
 
Tilbake
Topp