Veldig lenge på gjæringsdunken

Jeg satte et ekstraktbrygg i slutten av november. Det er en vanlig pils som jeg brygger mest for at jeg skal ha noe til gjester som rynker på nesa hvis ølet smaker eller lukter noe. Derfor har min interesse for dette ølet vært på et historisk lavmål og nå har det stått i dunken siden den gang.

Jeg gjæret på 8 grader i 10 dager og så hevet jeg den med en grad pr dag til 13 grader der den stod i tre dager før jeg senket den til 0 grader og det har den stått på siden.

Er det noen vits å i tappe den eller skal jeg bare begynne på nytt?
 
Hehe, nei. Kom på det selv mens jeg skrev at det kanskje kunne være lurt. Men interessant å høre om noen har noen meninger rund dette uansett.
 
Må ikke skimte av pils. Et av mine beste brygg er en tsjekkisk pilsner :) En skikkelig hjemmebrygget pils er milevis fra en Tuborg for å si det sånn.
Brygget du denne med lager- eller alegjær?
 
Tilbake
Topp