Vente med å flaske?

Nå er porteren fra forrige fredag på 1013. Jeg skulle vel flasket det nå, men må jobbe helga igjennom, så det blir travelt hvis jeg skal rekke å flaske. Det bobler selvsagt ikke lenger, og det står på 19.5 grader, slik det har gjort hele tiden.

Er det en god ide å la det stå til gjæring til mandag, da jeg har bedre tid, eller må det flaskes über schell? Kan få presset det inn i timeplanen i kveld, hvis det er best for resultatet.
 
Har personlig aldri gjæret noe mindre en 10 dager. Lar de som regel stå i 14.
Tror ikke du trenger å haste,
RDWHAH eller hva det nå heter ( etter jobb da helst)
 
ErlendT skrev:
RDWHAH eller hva det nå heter ( etter jobb da helst)

Relax, Don't Worry, Have A Homebrew? Har ikke noe hjemmebrygg før Glaurung'en er ferdig modnet på flaske  :gjesp:
 
la stå i 2 uker uansett. ingen aktivitet i gjærlåsen vill ikke si at gjæren er ferdig med jobben sin...
viktigeste erfaringen i brygging er å lære seg å ta tiden til hjelp!
 
Tilbake
Topp