Maltsammensetningen ser helt fin ut, selv om mengdene ikke er oppgitt. Hvertfall ikke noe rart der...
Fermentis omtaler denne gjæren som "General purpose ale yeast with neutral flavor profiles." Jeg vil hevde at noe av det viktigste med belgiske øl er bidraget fra gjæren. S-33 høres derfor ut som et ganske upassende valg av gjær. Hvis du vil bruke tørr, ville jeg heller vurdert T-58, BE-256, eller noen av de belgiske fra Mangrove Jacks. Anbefaler forøvrig å høre denne episoden av Vestkast, for lettfattet info om det du skal begi deg ut på: http://spacekraft.no/vestkast/vestkast-episode-15-vi-brygger-belgisk-med-gahr/
Underpitche, altså? Interessant. Men de klager jo mest over at den er "sulphury", og om jeg har skjønt det rett, så er det en smakskarakter som forsvinner etterhvert.
Underpitche, altså? Interessant. Men de klager jo mest over at den er "sulphury", og om jeg har skjønt det rett, så er det en smakskarakter som forsvinner etterhvert.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.