Det hevdes at hvetemalt kan brukes til det, i likhet med 'torrefied wheat', som virker som puffet hvete. I dette tilfellet så ville jeg kanskje brukt litt mer hvetemalt for å få denne effekten, men det spørs om det virkelig er nødvendig.
Har prøvd både med og uten, og har ikke registrert noen statisisk :attevar: sikker sammenheng mellom litt hvete og mye skum. Har ikke alltid fått mye skum på hveteølene mine heller. Så jeg er nok enig med Gahr, - går prosessen som den skal får en godt og holdbart skum likevel. Får som regel belgiske blondegardiner i mine tomme glass, men dog ikke alltid. Kommer etterhvert til å slutte med hvete i øl hvor det tradisjonelt ikke hører hjemme - det er nemlig ikke noe hokuspokus med det.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.