For noen få år siden var jeg i London og smakte en såkalt winter ale på fat. Husker ikke hva bryggeriet het, men at den het "et eller annet"- winter ale. 
Den hadde en frisk ettersmak som kanskje minnet litt om mentol eller lignende, i likhet med fisherman/Fisk-shot. Var først skeptisk etter første slurk, men fant til slutt ut at jeg syntes det smakte ganske godt.
Noen som har vært borte i lignende? Eller vet hva jeg snakker(skriver) om?
Det jeg lurer på, er om noen kan hjelpe meg med å finne ut av hva slags krydderier/ingrediens man bruker i øl for å lage noe slikt?
 
Espen.
				
			Den hadde en frisk ettersmak som kanskje minnet litt om mentol eller lignende, i likhet med fisherman/Fisk-shot. Var først skeptisk etter første slurk, men fant til slutt ut at jeg syntes det smakte ganske godt.
Noen som har vært borte i lignende? Eller vet hva jeg snakker(skriver) om?
Det jeg lurer på, er om noen kan hjelpe meg med å finne ut av hva slags krydderier/ingrediens man bruker i øl for å lage noe slikt?
Espen.
 
				 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		