Hei , har hatt en liten leif ... vært sengeliggende i 6 uker og da gikk det en "smule "over tiden på gjæringsdunken . kan den reddes eller er det bare og helle ut og brygge ny?
Alle svar motas med takk
Hei , har hatt en liten leif ... vært sengeliggende i 6 uker og da gikk det en "smule "over tiden på gjæringsdunken . kan den reddes eller er det bare og helle ut og brygge ny?
takk. trudde den kanskje var ødelagt siden wit er stort sett best fersk og 6 uker er vel strengt tatt ikke ferskt
, men da er det jo bare og begynne og flaske da takk for hjelpen
Nå har andre kommet før meg her, men etter min mening er det bare en måte å finne ut om et brygg er bra. Ta ei smaksprøve. (Jepp, den vil ofte bli uten kullsyre, men vil uansett gi indikasjoner på at ølet er bra eller ikke.)
Nå har andre kommet før meg her, men etter min mening er det bare en måte å finne ut om et brygg er bra. Ta ei smaksprøve. (Jepp, den vil ofte bli uten kullsyre, men vil uansett gi indikasjoner på at ølet er bra eller ikke.)
Jeg hadde en kølsh stående i 3 uker, en uke for mye, på litt høy gjæringstemp (22).. den fikk gjærsmak.. uansett så er det lett å smake om man liker eller ei
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.