Brygget en Brown Ale med OG 1051 som endte på 1004 !?
Mesket på 65 gr. 30 l til gjæring i fermentasurusen uten trykk 18 gr 6 dager, 20 gr 6 dager, 22 gr 6 dager
Smaker litt barskt (kanskje som ønsket) og med litt alkoholstikk, kan jo bli bedre etterhvert men noe har skjedd under gjæring!
Hva er mest sannsynlig?
PS målte FG med 2 forskjellige hydrometer som begge viser 1004 på 20 gr
Mesket på 65 gr. 30 l til gjæring i fermentasurusen uten trykk 18 gr 6 dager, 20 gr 6 dager, 22 gr 6 dager
Smaker litt barskt (kanskje som ønsket) og med litt alkoholstikk, kan jo bli bedre etterhvert men noe har skjedd under gjæring!
Hva er mest sannsynlig?
PS målte FG med 2 forskjellige hydrometer som begge viser 1004 på 20 gr