Samletråd for internettvarp av bryggerinteresse

Har nettopp hatt en lengre brevveksling med niche.no som selger denne kjelen. Her er oppsummeringen:

De selger ikke til privatpersoner og Tollpost som frakter for dem leverer ikke til privatpersoner. De har lager i Sverige, så frakt tilkommer uansett om man kan hente hos dem eller ikke. I og med at de kun selger til bedrifter er det 1 års garanti som gjelder.

Det er samme kjele som selges hos Vega Direkt i Sverige. De krever også org.nr. En kamerat av meg bestilte 36-literen i samme serie. Litt hassle å få den levert (kun forretningsadresser mellom 08 og 16), men vi brygga i den på tirsdag og den var helt super.

http://www.vega-direkt.no/kjokken-t...r/kasserolle-og-kjeleserie-professional.html

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
 
Hadde det ikke gått ann å gjort dette til et gruppekjøp? Garantert en med org.nr og bedriftsaddresse her
 
Tenkte jeg kunne tipse om http://www.2080.no/ De selger kjeler osv, og har nå en kampanje på proffserien. dette er induksjonskjeler av lik type som bryggeland har, i mange forskjellige størrelser. jeg kjøpte en 31.5 L med lokk, som kom frem med en liten skade. jeg sendte bilde på mail og de sendte ny kjele med en gang :) seriøs butikk med rask levering (2 dager tror jeg det var). tror jeg betalte 1000 kr eller noe inkl. frakt (40 % på alle proff kjelene). de har mye større kjeler også, så her blir det første mann til mølla ;)
 
Etter å ha testet forskjellig for oppvarming av temperaturstyrt gjæringskar (i fryser eller kjøleskap) har jeg funnet, kjøpt og testet denne med meget godt resultat:
http://www.ebay.com/itm/261157944931
Snurres rundt karet, eller festes på annen måte.  Jeg bruker 5-metringen (50W). Kjapp levering fra Korea.

Erlend H.
 
Tar en jeg også. Hehe, de lurer vel på hva som skjer borti Korea, siden de plutselig må sende en haug av disse til Norge  :)
 
Ble en her også, så slipper jeg å ofre varmeteppet i senga når jeg gjærer Saison.
De lurer nok ja. Det poppa opp et vindu med hvor mange som var solgt i dag. Det var ikke få, og flesteparten til Norge vil jeg tro.
 
Tilbake
Topp