Mortenpip
Norbrygg-medlem
Ser det blir for liten tid i bryggekjelleren grunnet alt for mye annet på tapeten.
brygger på et 3 kjelebryggeri med HERMS så ingen problem med å holde tempratur lenge i mesken.
lurer da på om det utgjør noe forskjell ved at jeg mesker i f.eks 3-4 timer.
Tenker da og gjøre innmesk i lunsjen kl 12-13 tiden (Jobber i gangavstand fra heimen så spiser hjemme) og så gjøre unna skyllingen med en gang jeg kommer hjem i 16-17 tiden.
Da har jeg plutselig spart meg for en del tid på ettermidagen som gjærne skulle vært brukt andre ting.
et par spm hvis dette er en god plan:
Hva er best av å kjøre hovedsteget lenge eller øke til utmesk temp på 78 grader etter 60-90 min og la den stå på 78 i noen timer??
brygger på et 3 kjelebryggeri med HERMS så ingen problem med å holde tempratur lenge i mesken.
lurer da på om det utgjør noe forskjell ved at jeg mesker i f.eks 3-4 timer.
Tenker da og gjøre innmesk i lunsjen kl 12-13 tiden (Jobber i gangavstand fra heimen så spiser hjemme) og så gjøre unna skyllingen med en gang jeg kommer hjem i 16-17 tiden.
Da har jeg plutselig spart meg for en del tid på ettermidagen som gjærne skulle vært brukt andre ting.
et par spm hvis dette er en god plan:
Hva er best av å kjøre hovedsteget lenge eller øke til utmesk temp på 78 grader etter 60-90 min og la den stå på 78 i noen timer??