Sitter og leser her og der, mye her
Kom over dette blogginnlegget om Fullers London Pride og Wlp002 der det sies at denne gjærentypen er dårlig til flaskekarbonering.
https://www.bryggselv.no/blogg/hemmeligheten-bak-engelsk-bitter/
Videre har f.eks. Miguel påstått/forsket og sagt at Hefeweizen og sukkerkarbonering er mindre bra.
Så kommet spørsmålet og diskusjonen:
Eg forstår at som regel vil det være bedre å ha ølet på fat, men hvilke øltyper og gjærtyper passer ikke/dårlig med sukkerkarbonering?
Hvilke erfaringer her dere?
Hilsen en som bruker sukker, men skal snart få noen fat, men kommer til å bruke begge varianter.
Kom over dette blogginnlegget om Fullers London Pride og Wlp002 der det sies at denne gjærentypen er dårlig til flaskekarbonering.
https://www.bryggselv.no/blogg/hemmeligheten-bak-engelsk-bitter/
Videre har f.eks. Miguel påstått/forsket og sagt at Hefeweizen og sukkerkarbonering er mindre bra.
Så kommet spørsmålet og diskusjonen:
Eg forstår at som regel vil det være bedre å ha ølet på fat, men hvilke øltyper og gjærtyper passer ikke/dårlig med sukkerkarbonering?
Hvilke erfaringer her dere?
Hilsen en som bruker sukker, men skal snart få noen fat, men kommer til å bruke begge varianter.