Pastry Stout?

Jet Black Heart er jo kun 4,5, så usikker hvor greit det er å bumpe den opp (vil på 10-ish :) ).
Pecan Mud er jo noe å tenke på (har en i kjøleskapet som fort kan ryke for vitenskapen). Hvordan er det med Cervisam og oppskrifter? Min absolutte favoritt er PECANISHER. Den lager de dessverre ikke lengre (oppfølgeren nådde ikke opp).

Pekan-tips:
 
Imponerende å vurdere å brygge en Imperial Sweet Milk Stout når ribbe- og pinnekjøtt-tåka ligger tykt over landet :D
 
Hvis du skal abbonere på ett magasin, så ville jeg heller lagt pengene i et AHA medlemskap for å få tilgang til Zymurgy. Litt mindre "Se & Hør" og du får tilgang til hele katalogen. BYO gir deg bare tilgang til de digitale utgavene utgitt under tiden du har vært medlem. Har abbonert på Zymurgy, BYO og CBB i flere år nå og Zymurgy er det beste synes jeg. Det gir også tilgang til alle forelseninger i regi av AHA. De tar opp forelesningen med video/lyd og slides. Noe *kremt* andre også burde få til snart?
 
Sist redigert:
Da fikk jeg blad i posten i dag.
b17adb4c1aaed6fe508827847a033e0f.jpg
 
Tilbake
Topp