1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Pastry Stout?

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av JEG, 20 Des 2018.

  1. JEG

    JEG
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Stavanger
    Jet Black Heart er jo kun 4,5, så usikker hvor greit det er å bumpe den opp (vil på 10-ish :) ).
    Pecan Mud er jo noe å tenke på (har en i kjøleskapet som fort kan ryke for vitenskapen). Hvordan er det med Cervisam og oppskrifter? Min absolutte favoritt er PECANISHER. Den lager de dessverre ikke lengre (oppfølgeren nådde ikke opp).

    Pekan-tips:
     
  2. JEG

    JEG
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Stavanger
    Løver liker dette.
  3. Amarillo

    Amarillo
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppdal
    Imponerende å vurdere å brygge en Imperial Sweet Milk Stout når ribbe- og pinnekjøtt-tåka ligger tykt over landet :D
     
    ØyvindO liker dette.
  4. JEG

    JEG
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Stavanger
    Må jo ha dessert....
     
    Amarillo, LarsUlv og Botnen liker dette.
  5. Daggis

    Daggis
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Kongsberg
  6. Mats Ø.

    Mats Ø.
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Gah, må jeg bestille det magasinet også nå?! Må gjøre litt research..
     
  7. JEG

    JEG
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Stavanger
    #47 JEG, 29 Des 2018
    Sist redigert: 29 Des 2018
    Mats Ø. liker dette.
  8. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Hvis du skal abbonere på ett magasin, så ville jeg heller lagt pengene i et AHA medlemskap for å få tilgang til Zymurgy. Litt mindre "Se & Hør" og du får tilgang til hele katalogen. BYO gir deg bare tilgang til de digitale utgavene utgitt under tiden du har vært medlem. Har abbonert på Zymurgy, BYO og CBB i flere år nå og Zymurgy er det beste synes jeg. Det gir også tilgang til alle forelseninger i regi av AHA. De tar opp forelesningen med video/lyd og slides. Noe *kremt* andre også burde få til snart?
     
    #48 Miguel, 29 Des 2018
    Sist redigert: 29 Des 2018
  9. JEG

    JEG
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Stavanger
    Det ser ikke ut til å stemme.
     
  10. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Jeg har iallefall bare hatt tilgang til de. Jeg har forsåvidt avsluttet abbonementet mitt siden jeg syntes ikke det var verdt det, så får ikke sjekket.
     
  11. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Da fikk jeg blad i posten i dag. [​IMG]
     
    Løver liker dette.
  12. Mats Ø.

    Mats Ø.
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Merkelig øl å velge som bakgrunn. :p
     
    SondreH liker dette.
  13. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    En cream ale med smultring tror jeg. De er ikke riktig kloke borte i junaiten.
     
    Einar Michelsen liker dette.
  14. Botnen

    Botnen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Aaaa.. solgt! Post oppskrift :)
     
  15. Mats Ø.

    Mats Ø.
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Mmm, hmm, jaaa, njaaa. Just because you can doesn't mean you should.
     
  16. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    PM sendt.
     
  17. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Er vel forøvrig bare å begynne å blande. Tenker en av hver. [​IMG]
     
    Daggis, erikraude og Steinar Huneide liker dette.
  18. LarsUlv

    LarsUlv
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Nesttun, Bergen
    Tenker du ananasen i mesken eller før flasking?
     
  19. 1Morten

    1Morten
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Den tenkte jeg egentlig som en slik flott dekorasjon som festes på kanten av glasset.
     
    msevland, LarsUlv og erikraude liker dette.
  20. LarsUlv

    LarsUlv
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Nesttun, Bergen
    Støtter den idéen.
     

Del denne siden