Det var egentlig et spørsmål til deg, har eksperimentert litt og bruker 9/10 ganger tappestav.
Dog forsøkte meg på David Heats budget neipa for halvt års tid siden og for å minimere oksygen tok jeg å fylte med kranen siden man da kan fylle omtrent til randen og flaskekarbonering forhåpentligvis fjernet resterende oksygen. Holder flasken litt skrått så det renner langs veggen.
Usikker hvor mye det hadde å si og usikker på om den ble oksidert eller ikke.
Lagde den i mars, smakte fint og hvis jeg ser beskrivelser av smaksnotene på oksidert øl (papp, godteri?? ) tror jeg ikke jeg var der.
Dog på bilde kan den se litt mørk ut, men igjen var ikke en normal NEIPA, men mer fattigmannsneipa.
Vis vedlegget 75436 Her var vel omtrentlig 1 mnd etter ferdig flasket.
Her var i september, siste flaske. Så noe mørkere ut men absolutt drikkende.
Vis vedlegget 75437