Om øl i mediene

Betalingsmur
Arrangerte en butikkpils-blindsmakingfor noen uker siden (undertittel: "Er egentlig favorittpilsen din favorittpilsen din?"), men den ble egentlig ødelagt av at Schous var med. Det ble til en "Plukke Schous ut fra mengden"-konkurranse. 5 av 6 klarte det. Den gir meg litt håp om at ønsket etter noe annet enn "helt OK" butikkpils (som ikke er tilsatt fruktsmak) fortsatt er til stede.
 
Dette var litt artig - hadde en litt eldre Imperial Stout som hadde stått en stund på cornelius-fat og som jeg ikke var helt fornøyd med. Det er gjæret både med Lallemand Voss og S-04 og masse "malt-rester" og styr.

Har sendt det til NM i fjor og tror jeg sendte noe til @Kold Brygg på et tidspunkt også. Men syns det var bla. for svakt og litt for beskt og tørt i avslutningen. Jeg fikk tips fra bla. PØBEL Bryggeri og Skamlaust Bryggeri her i Trondheim om å frysedestillere det. Jeg gjorde dette og det ble en del bedre og fikk mer fylde og alkoholisk sødme.

Det ble ikke så mye igjen til slutt (ca. 5 L), og jeg tappet det på 0.33 L bokser - (tenkte ikke på at det diskvalifiserte meg fra å sende inn til NM). Har sett litt på Tree House Brewing sine videoer i det siste og registrerte meg da de ba om å få smake på hjemmebrygg. Ble faktisk trukket ut og greide å sende det gjennom tollen. Nå har de lagt ut smakevideo!

Håper bare "old raisin" ikke var tegn på tydelig oksidering :p Er også enig i at det fortsatt var litt vel tørr avslutning.
 
Dette var litt artig - hadde en litt eldre Imperial Stout som hadde stått en stund på cornelius-fat og som jeg ikke var helt fornøyd med. Det er gjæret både med Lallemand Voss og S-04 og masse "malt-rester" og styr.

Har sendt det til NM i fjor og tror jeg sendte noe til @Kold Brygg på et tidspunkt også. Men syns det var bla. for svakt og litt for beskt og tørt i avslutningen. Jeg fikk tips fra bla. PØBEL Bryggeri og Skamlaust Bryggeri her i Trondheim om å frysedestillere det. Jeg gjorde dette og det ble en del bedre og fikk mer fylde og alkoholisk sødme.

Det ble ikke så mye igjen til slutt (ca. 5 L), og jeg tappet det på 0.33 L bokser - (tenkte ikke på at det diskvalifiserte meg fra å sende inn til NM). Har sett litt på Tree House Brewing sine videoer i det siste og registrerte meg da de ba om å få smake på hjemmebrygg. Ble faktisk trukket ut og greide å sende det gjennom tollen. Nå har de lagt ut smakevideo!

Håper bare "old raisin" ikke var tegn på tydelig oksidering :p Er også enig i at det fortsatt var litt vel tørr avslutning.
Moro, jeg likte det ølet godt.
 
Tilbake
Topp