Man får vel sikkert konsentrert stoffene bedre gjennom de kjemiske prosessene sånn at det holder med milligram heller enn gram for at brukerne skal kunne ta opp like mye. Jeg tror på at en del av "folkesykdommene" er rett og slett grunnet feilernæring og at folk ikke finner individuelt ut hva som kroppen deres håndterer best. Selv har jeg ingen problemer med hvete i øl, men spiser jeg brioche eller en bruschetta så ramler energien rett i gulvet, sover dårlig og fordøyelsen blir dertil... Trasig for kona som er så veldig glad i fint brød og baguetter.
Mye folkemedisin hjelper ganske bra, og ofte årsak som nevnt over her til at folk går til lege er mangel i kroppen på viktige næringsstoffer. Vi passer på at vørteren har akkurat hva den skal ha for at gjæra skal trives, men for at bakteriene i kroppen vår skal trives er man ikke like nøye med alltid. Her på berget blir man fengslet om man skulle ha brukt cannabis til noe på privaten, mens det helt klart har medisinske bruksområder. Problemet blir jo at da får kanskje ikke legemiddelindustrien skrevet ut like mye kodein/tramadol, oxy og andre laboratoriefremstilte opiumpreparater. Man ser gjennom dokumentaren UXA hvordan det fungerer. Tragisk bransje. Humle og hasj hadde altså løst mange problem det tydelivis.
Du spiser sikkert bra også da. Helt ufattelig hvor fraværende fokuset på helse, vekt og næring var i pandemi-tiden. Jeg er servicetekniker og jobba fullt både 2020, 21 og 22. Tror at det ble rundt 2500 kundebesøk i løpet av de tre åra, så var vel ganske sikkert utsatt for det meste. Det som funker for meg, er ikke sikkert funker for andre selvfølgelig, det kommer an på helsetilstand, som nevnt kosthold, blodtype og allergier. Respiratoriske sykdommer og annet. Slår et slag for et kosthold basert på øl, meieriprodukter og animalske råvarer!