Simen J skrev:Spurte Evan om oppskrift på denne for et år siden, fikk dette svaret:
Når det gjelder malt, så er det berre Pale Ale Malt og litt Karamell malt. Hugs ikkje prosentene på ståande fot. Mesking på 66-67C. White Labs 051 gjær.
Vi bruker Galena og Centennial humle, med tilsetning fleire gonger under kokninga. Totalt er det ca. 55 IBU. Vi tørrhumle med rikeleg mengder Centennial. Har du ikkje desse humlesorter, så kan Columbus, Cascade, m.f. gjere susen.
Lykke til og happy brewing!
helgehaaland skrev:Det ligger en oppskrift her:
http://www.haandbryg.dk/cgi-bin/bee...esort=&numshow=100&namesearch=&brewersearch= Skal prøve noe i denne retning snart.
Ok, jeg pleier å stegmeske alt jeg brygger, men burde kanskje la vær på denne.. Har proteinsteget noe påvirkning på utgjæring?Jeg har ikke stegmesket denne før, og ser ikke helt grunnen til det. Større utgjæring vil eventuelt gjøre den tørrere, og få den ut av balanse.