Hey folks !
Driver i desse dager å forsker på diverse ale som passer fint til vinteren som og e lett drikkelig.
Eg e forelska i brown ale, mack sin nordlys og kong haakon, så eg tar inspirasjon av desse.
Eg ønske gjerne tips til råvarer eg kan bruka for å få ein god varm følelse som passe bra når da e litt kaldt ute, men som samtidig ikkje e for frisk eller for tørr eller for sødmeaktig.
Eg har no brukt pale al, litt pils, spesial b og biscuit for å få ein rund og sødme aktig smak, løftet opp med hjelp av east kent goldings. Forløpig so e smaken bra, men veit ikkje korleis dette blir når den modnes, men e åpen for innspill for her skal det brygges gjennom heile vinteren til eg treffer ein perfekt norsk vinter ale
Driver i desse dager å forsker på diverse ale som passer fint til vinteren som og e lett drikkelig.
Eg e forelska i brown ale, mack sin nordlys og kong haakon, så eg tar inspirasjon av desse.
Eg ønske gjerne tips til råvarer eg kan bruka for å få ein god varm følelse som passe bra når da e litt kaldt ute, men som samtidig ikkje e for frisk eller for tørr eller for sødmeaktig.
Eg har no brukt pale al, litt pils, spesial b og biscuit for å få ein rund og sødme aktig smak, løftet opp med hjelp av east kent goldings. Forløpig so e smaken bra, men veit ikkje korleis dette blir når den modnes, men e åpen for innspill for her skal det brygges gjennom heile vinteren til eg treffer ein perfekt norsk vinter ale