Lurer på hvordan jeg skal lese fremgangsmåten.
Forsøker Beersmith for å sette opp oppskrift til neste brygg. Har et spørsmål til punktet Mash steps under Brew Steps.
Har brukt Single Infusion Medium Body, Batch sparge-profilen.
Mash In Add 17.20 l of water at 74.4 C 66.7 C 60 min
Batch sparge with 2 steps (9.09l, 20.28l) of 75.6 C water
Skal det først meskes med oppgitt mengde vann, for så å helle i første skyllevann (9 l), la det hvile 15(?) min, tappe ut og så skylle med de resterende 20 liter? Eller skal "Mash In-vannet" tappes ut før første skyllevann?
Forsøker Beersmith for å sette opp oppskrift til neste brygg. Har et spørsmål til punktet Mash steps under Brew Steps.
Har brukt Single Infusion Medium Body, Batch sparge-profilen.
Mash In Add 17.20 l of water at 74.4 C 66.7 C 60 min
Batch sparge with 2 steps (9.09l, 20.28l) of 75.6 C water
Skal det først meskes med oppgitt mengde vann, for så å helle i første skyllevann (9 l), la det hvile 15(?) min, tappe ut og så skylle med de resterende 20 liter? Eller skal "Mash In-vannet" tappes ut før første skyllevann?