1034, satser på å flaske om få dager, tsr kaldlagringen på flaske.
Smaker forresten lakrispipe nå.
Smaker forresten lakrispipe nå.
Har dere ekstra gjær i flaskene, eller holder den som er i? Skal jo stå lenge, så selv slitne veterantropper vi jo få utrettet noe.
Sent fra min LON-L29 via Tapatalk
Men karboneringsgjær spiser vel kun enkle sukkerarter?Jeg har karboneringsgjær i speisen for flaskene.
Yep.Men karboneringsgjær spiser vel kun enkle sukkerarter?
Vil det hjelpe på speise? Mulig jeg spør dumt her
Vil det hjelpe på speise? Mulig jeg spør dumt her
Ja, men når det skrives karboneringsgjær, så tenkte jeg cbc/f1.. men antakelser er alle tabbers mor.. så etter litt ettertanke så skjønner jeg at han muligens tenkte å tilsette same gjær som han brukte i utgangspunktet
Ja, men når det skrives karboneringsgjær, så tenkte jeg cbc/f1.. men antakelser er alle tabbers mor.. så etter litt ettertanke så skjønner jeg at han muligens tenkte å tilsette same gjær som han brukte i utgangspunktet
Men altså, visst pokker skal man skyte med skarpt. Har du lada kanonene med rødfis?Karboneringstest etter en uke på flaske. Et lite pfff og litt kruttrøyk, ellers urovekkende flatt. 2cl speise burde jo fikse jobben...
Men altså, visst pokker skal man skyte med skarpt. Har du lada kanonene med rødfis?
Da var Birger Eriksen kommet på fat og flasker
Et 12-liters fat og 3 liter på 0,33 flasker tilsatt sukkerlake i hver flaske
Vis vedlegget 36684
Hydrometerprøven smaker lakris, ja, men også noe annet... Kanskje plomme/sviske?
I overkant bittert fremdeles
Munnfølelse i mengder
Med riktig karbonering og serveringstemperatur blir nok dette en ordentlig peis-øl
Hovedavdelinger som er plassert i metall-bunkeresen, skal den stå der å modne? Eller er det over på flasker så fort det er rett karbonert?Du å bare la den stå, tro meg. Jeg er på femte eller sjette kontingenten. Den er ofte god tidlig, men hvis vi vil ha veldig godt, serr, bare glem ølet i minst ni mnd, hvis du har brukt min greie, den kjenner jeg nesten inn og ut.