Odland skrev:Fyllefest med utvannet lager vs. skummende bjor i Bergen - valget er lett
Nygard67 skrev:Odland skrev:Fyllefest med utvannet lager vs. skummende bjor i Bergen - valget er lett
How troo that is!
Hva skal vi spise?
Hvem skal koke?
Blir det bra eller?
Gahr skrev:Nygard67 skrev:Odland skrev:Fyllefest med utvannet lager vs. skummende bjor i Bergen - valget er lett
How troo that is!
Hva skal vi spise?
Hvem skal koke?
Blir det bra eller?
1. Det lukter chili con carne igjen.
2. Det skal du.
3. Ja.
Odland skrev:Gleder meg myself. Fikk ikke reist i fjor, men i år blir det
Gahr skrev:Hehe. Det bør opplyses om at vi ikke har fått bekreftelse på lokalet ennå, men det er ledig på den aktuelle dagoen, og det ER bestilt, så man regner med alt er hunky dory. Mer info kommer når komiteen har drukket noen øl sammen.
Gahr skrev:Vi har dog en forespørsel:
Ingrid E. Skistad kommer til å holde foredrag om humle. Hun vil gjerne høre noe om hva folk lurer på og ønsker å vite mer om i den forbindelse. Fyr løs!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Stian Krog skrev:Gahr skrev:Vi har dog en forespørsel:
Ingrid E. Skistad kommer til å holde foredrag om humle. Hun vil gjerne høre noe om hva folk lurer på og ønsker å vite mer om i den forbindelse. Fyr løs!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Ingen på denne enda? Virkelig? :jaha:
Jeg vil gjerne høre om de forskjellige syrenes funksjon i humlen (alfa- og betasyrer) og evt. andre bestanddeler som er verdt å notere seg for bryggere. I tillegg hadde det vært kult å høre om late hops vs. dry hopping og generelt om bitterhet vs. smak vs. aroma i kokingen i forhold til humle.