Så har jeg startet med Bratberg, to brygg, et i går og et i dag. Ikke greit å gå på autopilot og gamle vaner. Tre liter vann pr kilo malt, tenkte jeg. Men da beregnet jeg ikke literne under og ved siden av meskerøret. Tabbe 1! Så var det å fylle på mere vann og håpe ikke for mye var gått ut av mesken som ble heist helt opp under oppvarminga med 2kw. Siden det nok var gått ut litt av mesken turte jeg ikke sette på 2,5kw. Jaja, det tok sin tid. Så var vi i gang. Meskinga unnagjort og jeg begynte vanen tro å tappe forsiktig (som når en gammel mann tisser!) ned i kokekjelen. Tabbe 2! Man koker jo i Bratbergen. Og det gjorde den. Har en sånn "strømreduserer" så det blir litt roligere kok, men den får monteres senere. Alt i alt var jo dette veldig enkelt. Den medfølgende kjelen med håndtak rommet ganske nøyaktig en kilo. Tre korn til og der var den! Til mølla kjøpte jeg en blå Bosch som jeg endelig fikk en unnskyldning for å kjøpe. Den kunne gå sakte uten å lukte brent.