Hei. Vi et to automasjons Ingeniør studenter som skal bygget et herms bryggeri som vår Bacheloroppgave. Prosjektet er allerede startet og en del utstyr er allerede bestilt inn. Bryggeriet er i 100 liters skala, og 3 stk boilermaker på 113l er kjøpt til formålet. Vår tidligere erfaringer med brygging er på et 32liter bratberg, så herms prinsippet er rimelig nytt for oss. Vi ønsker derfor litt tips til hva vi bør tenke på osv. Litt om bryggeriet, da vi er automasjons studenter er ønsket at alt skal være så automatisk som mulig. Anlegget skal overvåkes av en pls, tilkoblet et display hvor vi skal ha oversikt over alt. Pumper er kjøpt inn, og elektriske ventiler, samt flowmeter og temp sensorer. Vi skal designe brukergrensesnittet selv, og bruke regulatorer inni pls for reguleringsdelen osv. En av tingene vi lurer litt på er behovet for en veie celle på mash karet, for og kunne overvåke antall kg malt, og vann mengde til skyllingen. Vi ønsker også kontakt med personer i Tromsø området med herms oppsett, for eventuelt besøk av anlegget og tips.
Setter stor pris på tilbakemeldinger
Hilsen Brewtech
Setter stor pris på tilbakemeldinger
Hilsen Brewtech