TorfinnS
Norbrygg-medlem
laget en Brooklyn Lager klone 27.03 sto tre uker til gjæring. Tappet på fat tidligere i uken. Karbonert og smakte på den nå i helgen. Overraskende god nå med så kort lagring. Gjæra var wlp833.
Vi lagde en pils ifjor på samme tid, med 34w70 gjær, og den trengte to måneder lagring før den ble god. Den ble god. Kan det være gjæra som gjør at denne er så god så tidlig? Eller er det mer bitterhumle som kamuflerer noe? Den smaker ikke så uferdig som fjorårets pils var på samme tid. Begge ble gjæret på rundt 10 grader. Pilsen ble kun tappet på flasker. Kan det ha hatt noe å si?
Vi lagde en pils ifjor på samme tid, med 34w70 gjær, og den trengte to måneder lagring før den ble god. Den ble god. Kan det være gjæra som gjør at denne er så god så tidlig? Eller er det mer bitterhumle som kamuflerer noe? Den smaker ikke så uferdig som fjorårets pils var på samme tid. Begge ble gjæret på rundt 10 grader. Pilsen ble kun tappet på flasker. Kan det ha hatt noe å si?