stenkarlsen
Norbrygg-medlem
Etter utallige timer med lesing her på forumet har jeg endelig kommet igang å prøve meg litt på bryggingen selv. Tenker jeg må utnytte muligheten å spørre om tips på oppskriften min før jeg setter igang.
Har tatt utgangspunkt i en Nøgne Ø IPA oppskrift jeg fant her en plass. Noen innspill?
Style: Imperial IPA
OG: 1.076
FG: 1.019
ABV: 7.47 %
IBU's: 78.42
Efficiency: 70 %
Boil Size: 23.37 L
Color: 11.8 SRM
Batch Size: 20.00 L
Preboil OG: 1.071
Boil Time: 90 minutes
Grains & Adjuncts
Amount Percentage Name Time Gravity
4.50kg 75.63 % Pale Liquid Extract 60 mins 1.036
0.65kg 10.92 % Weyermann Pale Wheat Malt 60 mins 1.038
0.45kg 7.56 % Caramel/Crystal Malt - 10L 60 mins 1.035
0.35kg 5.88 % Munich Malt - 20L 60 mins 1.035
Hops
Amount Name Time AA %
40.00g Chinook 90 mins 13.00
32.00g Cascade 30 mins 5.50
32.00g Cascade 15 mins 5.50
32.00g Cascade 5 mins 5.50
30.00g Cascade 1 mins 5.50
Dryhop
25.00g Cascade 7 days 5.50
Yeasts
1.0 pkg Nottingham Danstar
På forhånd takk!
/Sten
Har tatt utgangspunkt i en Nøgne Ø IPA oppskrift jeg fant her en plass. Noen innspill?
Style: Imperial IPA
OG: 1.076
FG: 1.019
ABV: 7.47 %
IBU's: 78.42
Efficiency: 70 %
Boil Size: 23.37 L
Color: 11.8 SRM
Batch Size: 20.00 L
Preboil OG: 1.071
Boil Time: 90 minutes
Grains & Adjuncts
Amount Percentage Name Time Gravity
4.50kg 75.63 % Pale Liquid Extract 60 mins 1.036
0.65kg 10.92 % Weyermann Pale Wheat Malt 60 mins 1.038
0.45kg 7.56 % Caramel/Crystal Malt - 10L 60 mins 1.035
0.35kg 5.88 % Munich Malt - 20L 60 mins 1.035
Hops
Amount Name Time AA %
40.00g Chinook 90 mins 13.00
32.00g Cascade 30 mins 5.50
32.00g Cascade 15 mins 5.50
32.00g Cascade 5 mins 5.50
30.00g Cascade 1 mins 5.50
Dryhop
25.00g Cascade 7 days 5.50
Yeasts
1.0 pkg Nottingham Danstar
På forhånd takk!
/Sten