Ikke spør megSkjønner ikke helt hvordan du (og Lars) skal bruke ballock HUN til dette...
For rengjøring av tappeanlegg og overføringsslanger trenger du ballock HAN tilkoblet rengjøringsflasken
Bilde anyone?
Ikke spør megSkjønner ikke helt hvordan du (og Lars) skal bruke ballock HUN til dette...
For rengjøring av tappeanlegg og overføringsslanger trenger du ballock HAN tilkoblet rengjøringsflasken
Skjønner ikke helt hvordan du (og Lars) skal bruke ballock HUN til dette...
For rengjøring av tappeanlegg og overføringsslanger trenger du ballock HAN tilkoblet rengjøringsflasken
Ikke spør meg
Bilde anyone?
Triclamp? Like i begge ender den.Kommer det ikke snart HEN koblinger da
Jeg bruker vel ikke HUN, jeg bruker HAN:
Vis vedlegget 39003 Vis vedlegget 39004
Men det var @1Morten som hadde fått satt på HUN mener jeg.
Kan være jeg tar feil.... Har hendt før en gang mener jeg å huske
Råøl med dekoksjon! Kan bli bra det.Brygger råøl som skal gjæres med kveik.
Mesker på 70 grader i 60 minutter, utmesk på 78 grader.
Så overføres det direkte fra meskekjelen til gjæringskaret.
Måtte ut et ærend så jeg stoppet overføringen.
Hadde glemt å skru av den PID styrte kokeplaten, så når det sluttet å renne vørter gjennom kranen startet PID'en opp signalet til kokeplaten.
Det blir altså 50% råøl og 50% kokt mesk.
Spennende
Vis vedlegget 39038
Brygger råøl som skal gjæres med kveik.
Mesker på 70 grader i 60 minutter, utmesk på 78 grader.
Så overføres det direkte fra meskekjelen til gjæringskaret.
Måtte ut et ærend så jeg stoppet overføringen.
Hadde glemt å skru av den PID styrte kokeplaten, så når det sluttet å renne vørter gjennom kranen startet PID'en opp signalet til kokeplaten.
Det blir altså 50% råøl og 50% kokt mesk.
Spennende
Vis vedlegget 39038
Det skal jo ende opp i et eikefat med brett og bakterier.Å koke mesken har og tradisjonelt blitt gjort, så her kjører du dobbelt-trad. Det må jo bli bra [emoji1417]
Brygger et allgrain sett pils i dag. Biab. Mesketemp ble som planlagt. Manglet 2 liter vann til skylling. Uten å tenke helte jeg 2 liter kokende vann gjennom biab posen og lot det renne gjennom maltet og dryppe ned i karet under. Da har jeg vel klart å få med all slags taniner og tull kan jeg tenke meg. Eller kan det gå bra? Noen som har vært borti noe lignende?
Sitter på jobb og tenker, til helga er det hjem på fri , før jeg kommer på att jeg brygga vist 150 liter sist jeg var hjemme.... det blir mye flaske vasking og tapping. Faen, er jo ikke ett eneste fat som er tomt heller. Uff, må vell ut å handle fat da, orker rett og slett ikke å flaske 300 flasker på ett par dager.
Start brew your own beer they say, it will save you alot of money they say... Prrrrrf
Som Lars, men liker denne bedre
https://www.jula.no/catalog/hage/hageredskaper/ugressbekjempelse/trykksproyter/trykksproyte-759004/
Denne setningen var så mye morsommere når jeg leste den feil!Det blir som å forsøke å stoppe flom i Rauma med tommel og pekefinger.
joda.... Men, så må jeg inn med flere tappekraner, en fryser til.... og så er sjauen igang... du kan bare ikke vinne i dette gamet150 liter á 100 kr. per liter (lavt regnet for "håndverksøl") = 15 000 kroner.
- 8 fat á 1200 = 9600 kroner
- 150 liter hjemmebrygg á 10 kr = 1500 kroner
= 3900 kroner
Så vidt jeg skjønner sparer du 3900 kroner, minst, på en fathandletur til bryggebutikken. De kan du jo kjøpe øl for.
joda.... Men, så må jeg inn med flere tappekraner, en fryser til.... og så er sjauen igang... du kan bare ikke vinne i dette gamet