Finn Berger
Moderator
Det er vel en tabbe å la ølet bli infisert - sjøl om jeg ikke er sikker på hvordan. Sannsynligvis er det ripete gjæringskar.
Jeg har brygget temmelig mye siden nyttår, og nå begynner det ene brygget etter det andre å vise symptomer. Så det er bare å begynne å rydde opp. I dag har jeg tømt ut godt over 30 liter, og vasket flaskene omhyggelig. phuuu - kjip jobb. Noe av det ølet var skikkelig godt, også, før svineriet tok det. En skotsk ale, bl.a., som jeg skal brygge om igjen snøggast råd er. (Trøst: Nå har jeg fått tak i EKG, så den blir enda bedre.)
Jeg har brygget temmelig mye siden nyttår, og nå begynner det ene brygget etter det andre å vise symptomer. Så det er bare å begynne å rydde opp. I dag har jeg tømt ut godt over 30 liter, og vasket flaskene omhyggelig. phuuu - kjip jobb. Noe av det ølet var skikkelig godt, også, før svineriet tok det. En skotsk ale, bl.a., som jeg skal brygge om igjen snøggast råd er. (Trøst: Nå har jeg fått tak i EKG, så den blir enda bedre.)