Akkurat DET klarer du vel ikke å redde inn med brett, Buer?Pass på at tappekrana på kegeratoren går ordentlig igjen. Ellers renner ølet sakte men sikkert ut. 10 liter brett IPA utover ubehandlet tregulv. For sikkerhets skyld fikk det godgjøre seg i tre dager. Lukter litt funky nå.
Akkurat DET klarer du vel ikke å redde inn med brett, Buer?
Nei. Og fortsetter jeg slik blir det vanskeligere og vanskeligere å brygge clean øl hjemme.
Ler ikke like mye i dag.Nå må jeg le! Djis Louis!
Ferdig med å brygge en IPA og gjør klar for tapping av en APA til i morgen. På mystisk vis greier jeg å blande gjæringskar... Resultat: Den ferdiggjæra APA'n tror jeg er den ferdigbrygga IPA'n og ristet løs i et par minutter for å få i litt oksygen....
Jeg må le. Og gråte.
Det er den teorien jeg klamrer meg til, ja.Dersom du ikke åpnet lokket, ristet du trolig ut CO2, og i mindre grad inn O2.
Tror du den kan brukes til noe? Hadde tenkt å kaste den. Men som sagt, lukter fortreffelig og klar som kildevann. Altså kildevann med ølfarge daKanskje tilsette litt mer gjær ved flasking
Sent from my iPhone using Tapatalk