Bryggetabbe...

Terje Kolbeinsen

Norbrygg-medlem
Hei godtfolk!
Min første tråd her, skulle gjerne hatt et annet tema, men men...

Har prøvd meg på første batch med hveteøl i kveld, og tenkte at jeg kunne ta en matbit mens jeg tappet over vørteren i kokepanna. Så viser det seg, at jeg har gjort generaltabben, og latt en krane stå åpen, så hele herligheten renner ut :(

Får berget noe av vørteren og ar prøvd å hale litt ekstra ut av maltet, bare å redusere OG fra 1042 til 1010 :(

Er det noe å gjøre, eller bare å tømme ut? Batchen skulle vært 32L og er nå 25L
 
Er ganske fersk i dette gamet, men skjønner jo at det sannsynligvis er bare å tømme ut. Har ca 3kg med Maris Otter, men det er vel ikke noe å blande inn i dette?
 
Med flaks, bra. Med uflaks ikke bra..:/ Hvorfor risikere en ny batch på dette da det stort sett ikke koster noe for malten?
 
Tilbake
Topp