1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Brygging av doppelbock

En tråd i 'Brygging' startet av Yerko, 3 Aug 2015.

  1. Yerko

    Yerko
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Langhus
    Hei

    Lurer på om noen kan ta en titt på oppskriften min og kanskje gi noen vurderinger evt. komme med noen innspill? Jeg har satt sammen oppskriften ved å se på flere andre, og skulle gjerne hatt den mørkere uten å adde sjokolade malt.

    upload_2015-8-3_1-22-59.png
     
  2. Forvirret

    Forvirret
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bømlo
    Kan for lite til å si hva du bør gjøre men jeg hadde trolig byttet til munic 25EBC fra Castle samt kokt den en time eller to ekstra.
     
  3. Petter F

    Petter F
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Ser ok ut den oppskriften.

    Når det kommer til dobbebock, så synes jeg prosess har mer å si for resultatet enn detaljene i oppskrifta. Eksempelvis decoctionmesking, no-sparge eller innkoking av vørter for å heve maltpreget, samt god kontroll på gjæring.
     
    Yerko liker dette.
  4. Tom Nordstrand

    Tom Nordstrand
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hvis du vil ha den mørkere, kan du vel bytte til mørk munich på 25 EBC.
     

Del denne siden