Brygging av High Gravity, og så utvanning før gjæring.

Men hva skulle jeg da plottet inn som FG på slanten? Det samme som den utvannede? Eller gå ut fra den forventede % utgjæring? Er derfor jeg ble usikker om jeg kunne bruke denne, for slet med å bestemme meg for om FG ville bli lik med/uten ekstra vann..
Jeg vil tro det blir det samme. Vørteren var jo lik i utgangspunktet. Så vannet du den ut før flasking. Vel du vanner den ut også når du tilfører den som speise.
Eller er jeg helt speisa her :rolleyes:.
 
Har du prøvd å vanne ut før koking?
(Ikke at jeg forstår hvorfor det skulle gjøre noen forskjell ....:rolleyes:)
Minner litt om opplevelsen jeg hadde når jeg skyllet litt for lavt (siste skyll var 1012) - ble litt pistrete i munnen.
Er det astringens du har?

Var det til meg? Jeg har ikke stor nok kokekjele til å vanne ut før koking. Og nei det er ikke astringens, de ble bare tørrere.
 
Tilbake
Topp