Hei
Har brygget en Porter fra Project Brew (Brewshop). Bryggeprosessen gikk greit, men gjæringa har stoppet på 1.015 (etter 6 dager). OG var 1.053 (Oppskrifta sier 1.055) så traff ikke helt. Brukte US-05 tørrgjær. 1.5 pakke rehydrert i ca 3 dl vann i ca 45 min. Bør jeg bare la den stå? Eller evt tilsette mer gjær? Mesketemp var ca 65-66 grader i 75 min og 10 min utmesk på 77 grader.
Har brygget en Porter fra Project Brew (Brewshop). Bryggeprosessen gikk greit, men gjæringa har stoppet på 1.015 (etter 6 dager). OG var 1.053 (Oppskrifta sier 1.055) så traff ikke helt. Brukte US-05 tørrgjær. 1.5 pakke rehydrert i ca 3 dl vann i ca 45 min. Bør jeg bare la den stå? Eller evt tilsette mer gjær? Mesketemp var ca 65-66 grader i 75 min og 10 min utmesk på 77 grader.