Det var mykje som gjekk skeis i går, so eg lurer på om ekspertisen på forumet her kan hjelpe
1. Under meskinga (biab) viste temperaturen eit minutt 93 grader. Men straks eg tok ut posen, var tempen nede på 64. Kan dette berre ha vore ei feilmelding på checktempen?
2. Testa ut krabbekokaren for første gong. Kokte opp med lokket på. Åpna so såg vørteren alt for mørk ut. Kan ikkje sjå at det har svidd seg i botnen, men kan smake litt brent? Vil dette bli eit stort problem?
1. Under meskinga (biab) viste temperaturen eit minutt 93 grader. Men straks eg tok ut posen, var tempen nede på 64. Kan dette berre ha vore ei feilmelding på checktempen?
2. Testa ut krabbekokaren for første gong. Kokte opp med lokket på. Åpna so såg vørteren alt for mørk ut. Kan ikkje sjå at det har svidd seg i botnen, men kan smake litt brent? Vil dette bli eit stort problem?