Har en stout med OG1.113, FG1.031.
Lest om litt forskjellige erfaringer med beergun og holdbarhet.
Alternativet er jo og tilsette litt gjær ved flasking og naturlig carbonering.
Jeg skulle være med på en juleøl konkurranse i fjor med 2 forskjellige øl. Disse var karbonert i fat og brukt beergun for å fylle noen flasker( første og eneste gang jeg har brukt beergun). Fant til slutt ut at jeg ikke ville delta med mine egenkomponerte øl pga en litt merkelig smak jeg ikke kunne plassere. Kassene med øl ble satt i garasjen og ble funnet igjen en dag for ca en halv mnd siden.
Min svigerfar ville da gjerne ha nokre øl og brydde seg ikke om det skulle være noen småfeil på disse, men viser seg at ølet nå var blitt svært gode på smak. Viser seg at de eneste de trengte var lang lagring, faktisk snadder.. Og den er fremdeles godt karbonert etter så lang tid uten antydning til oksydering av ølet.
Så jeg har kun gode erfaringer med beergun, i tillegg er det enkelt og raskt å fylle flasker..men har kun testet beergun 1 gang til nå.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.